Webinar om governance
og effektfuld adoption af Microsoft Teams 

Skab en effektiv digital arbejdsplads med Microsoft teams som fundament

placeholder

placeholder


Microsoft Teams er nemt at komme i gang med, og derfor er det også fristende bare at ”tænde” for Teams og slippe brugerne løs. Men ved brugerne, hvordan og hvorfor de skal anvende Teams, så I opnår reel værdi for forretningen? Og hvad med governance; har I politikker og strukturer på plads til på den ene side at forhindre, at data kan tilgås af uvedkommende – og på den anden side at gøre det let at samarbejde og kommunikere både internt og eksternt?


Microsoft Teams er et populært værktøj – og med god grund. Det er en intuitiv og let tilgængelig platform med høj performance og sikkerhed, som samler kommunikationen og gør det enkelt og effektivt at samarbejde internt og eksternt. Men som med al anden teknologi kommer det ikke til at give forretningsmæssig effekt, før brugerne rent faktisk benytter de nye muligheder til at optimere arbejdsgange og processer.  

Globeteam inviterer sammen med Microsoft til webinar om Microsoft Teams. I løbet af to sessioner bliver du klogere på, hvordan du skaber et sikkert miljø for samarbejdet i Teams og dit samlede Microsoft 365-setup, samt hvordan du sikrer, at brugerne og dermed organisationen får den optimale effekt ud af de nye muligheder.

Webinaret består af to sessioner med en kort pause imellem. Vi anbefaler, at du deltager i begge sessioner, men det er ikke en forudsætning

Den 29. april 2020 
Første session kl. 9 - 9.50: God struktur giver god governance 

Webinaret bliver indledt af Pelle Thrane fra Microsoft, som giver en kort introduktion til Microsoft Teams og det roadmap, der ligger for produktet. 

Efterfølgende vil Jesper Voss fra Globeteam fortælle om, hvordan man opbygger en god struktur og dermed governance omkring Microsoft Teams og stadig bevarer produktiviteten. Herunder vil han komme ind på, hvordan man ved at tænke brugeradoption ind fra start undgår, at sikkerheden kommer til at stå i vejen for en effektiv anvendelse af Teams.


Han vil også give konkrete eksempler på, hvordan regler og sikkerhedsindstillinger i alle dele af Microsoft 365 påvirker brugen af Teams, og hvordan man derfor bør etablere en samlet governance- og samarbejdsstruktur for hele platformen.

Vi runder sessionen af med en Q&A.


Pause 


Anden session kl. 10 - 10.45: Effektfuld digitalisering med Teams og Microsoft 365 

Bo Overgaard-Høifeldt fra Globeteam giver input og inspiration til, hvordan man med fordel kan gribe adoption an og drive effektrealisering på en sammenhængende og udviklende måde.

Han vil bl.a. komme rundt om, hvordan man skal tænke adoption og brugerne ind fra den første dag i projektet og komme med praktiske ideer til, hvordan man klæder ledere og medarbejdere på, så de har de nødvendige kompetencer og færdigheder til at anvende Teams med optimal effekt. 

Vi runder session af med en Q&A. 

DAto og tid 

Onsdag d. 29. april 2020

Kl. 9 - 9.50: God struktur giver god governance
 
Pause 

Kl. 10 - 10.50: Effektfuld digitalisering med Teams og Microsoft 365  


målgruppe

Alle personer, som har en rolle i forbindelse med implementering, drift og ibrugtagning af Microsoft Teams - fra IT til proces- og organisationsudvikling til jeres sikkerhedsansvarlige.   

tilmeld dig

Dine online oplægsholdere er: 

Alt Tag

Pelle M. Thrane 

Pelle er Sr. Product Marketing Manager hos Microsoft Danmark og hjælper kunderne med at få større værdi af deres Microsoft 365-investering

Alt Tag

Alt Tag

Bo Overgaard-Høifeldt

Bo er en erfaren senior forandringsleder, hvis fokus er på at hjælpe organisationer med at kommunikere og samarbejde digitalt

Alt Tag

Alt Tag

Jesper Voss

Jesper har mange års erfaring som løsningsarkitekt. Hans fokus er design, rådgivning og implementering af governance og sikkerhed på Office 365

Alt Tag